Защо не вярвам в богове

Днес денят над София бе слънчев и топъл, почти пролетен, но не за всички…

Познавам един човек – изключително добър и мил човек, който никога за нищо на света не би наранил някого, който би загърбил себе си само да не се натрапи някому или да не обиди друг. Като всеки човек на този свят и той си има баща – предполагам също мил и добър човек, щом е възпитал така детето си.
Продължение

Calm after the storm

Е, в оригинала на Saxon затишието беше преди бурята, а не след нея, но днес успях някак да понормализирам темпото около себе си. Как ли? Ами хванах се само с новия проект… Окупирахме с Жоро единия meeting room още от сутринта и постепенно кошмарния пъзъл взе да се подрежда. В 17:00 вече и двамата бяхме скапани и в остатъка от деня дори някак остана време да почета поща, блогове и да пощракам из Интернет.

Днес както никога колегите се изнесоха като по часовник веднага след 18:00 – това не се е случвало не помня от кога. Тръгнах си и аз. По пътя до кръстовището настигнах Бори – компанията и винаги ми е адски приятна, а за жалост си говорим толкова малко, когато сме на работа. Тя е най-милото, нежно и лъчезарно момиче в офиса. Предложих и да я закарам – бях решил да се пошляя из София и не ми се прибираше.

Адашът днес има рожден ден – както му казах днес – ей, остаря и той – а какъв левент беше ;)

Прибрах се в къщи и дори изгледах почти цял филм по телевизията – брей – ама аз съм можел и да съм нормален…

ShadowCrew hacked?

Тайните служби на САЩ явно не са лишени напълно от чувство за хумор. След като изловили кракерската групировка ShadowCrew и ги предали на Темида решили, че може и още да се позабавляват и взели, че deface-нали сайта на кракерите точно в техен стил.

Здравата се посмях днес: http://www.shadowcrew.com

Поуката е – не играйте за тъмната страна. Вместо това използвайте свободен софтуер ;)