Branden кацна

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Това за багажа е нещо обичайно. Хубавото е че до 1,2 дни го намират някъде по трасето. Даже като се обявява за изгубен багаж (на летището) и те ти записват телефонен номер и адрес. След което даже на мои познати им доставиха багажа (а той беше много) директно пред блока, още на следващия ден след пристигането им! Та ако ще патувам някъде със самолет, ще си взема всичко необходимо в ръчния багаж, който мога да нося!

  2. Иван: за съжаление това, което предлагате, не винаги е възможно. До скоро и аз пътувах с тениска и несесер в ръчния багаж (след една подобна неприятна случка), но в момента ръчният ми багаж е пълен с: лаптоп, ipod, psp, canon eos350d, 2-3 обектива, външен харддиск, съответните кабели и аксесоари и… Багажът вече е извън допустимите размери и тегло.
    А лошото е, че авиокомпаниите (поне Lufthansa, с която летя) не дават никаква гаранция за въпросната техника ако я чекираш. Така че нямам избор и я нося с мен. Не че искам да пътувам само с портфейл, но не мога.
    За съжаление се превръщам(е) в роби на вещите си.

Read Next

Default featured image

Taj Mahal

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: