WordPress

Използвам WordPress от началото 2004 година. Версия 1.0 точно се беше появила на бял свят. Оттогава насам софтуерът порасна и се разви от простичка система за блогъри до сериозна платформа за управление на уебсъдържание, с която се твърди, че са изградени 1/3 от сайтовете в Интернет.

Днес почти няма причина да използвате нещо различно от WordPress за своя бизнес или личен сайт, за електронен магазин или дори за голяма електронна медия. А най-хубавото е, че общността от разработчици около платформата непрекъснато расте, появяват се нови и нови компоненти за нея, а кодът е отворен.

Ползвам WordPress вече почти 15 години. Познавам го много добре. И през тези години съм пуснал на вода много проекти на клиенти и приятели с него. Важно е да уточня, че аз не съм разработчик (бил съм, но вече целенасочено не искам). Твърде малко проекти има нужда да бъдат разписвани от нулата или разработвани начисто, а и това е скъпо. Вместо това предлагам услуга, съобразена ценово с българския пазар и малкия и средния бизнес, която включва изграждане на сайт и при желание обгрижването му в последствие (администриране, обновления, резервиране на съдържанието в център за данни в чужбина и др.)

Ако планирате нов сайт, електронен магазин или друг проект в web, свържете се с мен преди да наемете екип от програмисти, защото може би ще съумея да ви спестя доста пари, време и нерви. Потърсете ме и ако имате нужда от съвет за вече съществуващ WordPress сайт.

Използвайте формуляра по-долу за да обсъдим възможността да работим заедно.

Запитване за WordPress услуги
Име *
Фамилия
(за връзка) *
(само ако предпочитате)
Моля, имайте наум, че мога да се нагърбя да поддържам проект, който не съм разработвал само след детайлен преглед и преценка на състоянието му.
Можете да посочите повече от една опция, ако това е релевантно.