Камината в Пловдив?

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Leave a Reply

Comment as a guest.

 1. Ще направя всичко каквото мога. Вече в Баня Старинна има показана една инсталация до края на март, и след това се надявам да има място за Mediabox. За театъра ще е малко по-трудно …

  Иначе аз още не съм ги видял и двете и много ми се иска да ги видя, но Камината все се играе през работни дни :(

 2. E, в Пловдив може да го направим една “Камина” в почивен ден. Даже е за предпочитане :)

 3. А в София няма в почивните дни, нали… :(
  Все е в понеделник, когато е курса по Линукс, или във вторник, когато ми е английския… То се видя, че ще пропусна английския, ама не можеше ли и някоя спокойна събота да го има…

 4. E, имаше го в неделя ако не се лъжа или събота – даже май два пъти. Пропуснала си ги, съжалявам! :)

 5. Аз си мислех за Конюшните,… но трябва да се позатопли. Друго – в бившото ДНА, имам приятел който работи там, но в друга сфера. Може да попитам за второто.

 6. Всяка идея е добре дошла :) И всяка помощ за зала също. Не можем да чакаме повече от април месец да се стопля по една много хубава причина, но не е моя работа да я казвам. Или трябва да е през първата половина, че дори в началото на април, или после няма как за доста време.

 7. Аз от чист егоизъм и изключително желание да гледам, бих желал чрез теб да поканя представлението и във Варна. Тъй като не знам какво представлява, ще се радвам да ми кажеш, дали има някакви специфични изисквания откъм зала, а аз от своя страна ще се пробвам да използвам малко познати тук и там да уредя залата.
  Не знам всъщност дали екипа на представлението е склонен да бие толкова път, но си мисля, че няма да съжаляват ако се съгласят и разбира се ако успеем да уредим залата :) ;)

 8. Ами доколкото знам мисля, че е имало вече покана към Тони от Варна и мисля, че е приета, но не знам как се развиват нещата. Ще питам… Мисля, че изискванията на пиесата и декора към залата са повече от скромни, но аз не съм театрален спец и може да говоря глупости :)

 9. Имахме принципна покана за MEDIABOX за Варна, но все още абсолютно нищо не е решено, готови сме да отидем навсякъде с инсталацията на MEDIABOX за да може повече хора да и се насладят.
  Що се касае за “КАМИНАТА”, сега засега имаме покана само от Пловдив, благодарение на Йовко :), за Варна принципно няма проблем да дойдем, за да изиграем едно или повече представления.

 10. Благодаря за информацията! Ако имат нужда от нещо, най-малкото ще се опитам да бъда полезен, така че можеш да се обърнеш по всяко време към мен. Аз също не съм театрален спец, но обожавам това изкуство и с радост бих помогнал едно такова прекрасно начинание като тази пиеса да бъде представена и на варненска сцена:)

Read Next

Sliding Sidebar