Logoff

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. Това че хранят жена и деца е може би единственото положително нещо.
    А аз и не съм наясно как хора два пъти (?!) по-стари от теб са все още на технически позиции. Колкото и да са добри техничари гледам, че след определена възраст ги изтеглят на някакъв вид ръководни позиции или ако не ги повишат поне им повишават нивото на абстракция, защото то си е близо до невъзможно да са във топ форма толкова време.

    Този ти пост ми намомни да ти разкажа за Бил Търнър – един от първите хора които са внедрявали IBM, но не ми се пише сега и или ще ти го разкажа като се видим или ще го напиша по-късно.

  2. Абе точно този не е точно техничар. А и аз прекалих като казах два пъти – имах наум по-скоро стажът му – не възрастта – има поне 10-12 години върху моите… Ама как може да си project manager и да не знаеш фундаментални неща – това за излогването поне от потребителски опит следва да си го осъзнал. Просто съм в потрес да осъзная как този пич не се е излогвал от сума ти приложения, а просто си е kill-вал браузъра…

Read Next

Default featured image

Зима е

Sliding Sidebar