Опал – камъкът на надеждата

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Есето за Везни е много хубаво! Страшно много ми хареса и ме описва толкова точно… Все едно аз съм го писала! Едно голямо БЛАГОДАРЯ за автора!

  2. Невероятно вярно! Странно как знам всички тези неща за себе си, но ми е било трудно да ги категоризирам и облека в думи…А и с тази нерешителност вече се боря цял живот…дори започнах да вземам спонтанни решения, нетипични за мен (друг е въпросът колко се чудя след това така ли е правилно). Няма значение – важното е да има движение, промяна, изненади. Ентусиазмът е втората ми природа! Ние Везните сме способни да паснем навсякъде, с което се гордея! В този динамичен свят това си е изкуство! Нали? Също умеем да накараме всеки мъж да мисли за нас :о))) Но не се възползваме от тези оръжия – твърде нечестно е спрямо другите. Много по-справедливо е да боравим с ум и логика. Комуникация му е майката! И естествено като 100 процентова Везна и аз се изкорах на това ласкателно описание – нали обичаме да ни забелязват и да се отличаваме :о))
    Има и още много неща, които могат да се допълнят. Например колко сме чувствителни, лоялни, емоциаонални. А това за самотата – просто кошмар! Какво по-лошо от това?! И открито си признавам, че обожавам да споря! Та това си е здравословно, размърдва сивото вещество! Естествено, когато спорът е градивен, смислен и ефективен. Без лоши чувства! Целувки за страхотната работа!

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: