Отново У-у-у-у-у на МВР

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Грозни полицейщини е имало и на велошествието от вторник. Обаче нито една медия не отрази проблема – може би защото нямаше пострадал журналист? Нямам предвид, че е допустимо полицаи да бият фоторепортери, в никакъв случай. Просто намеквам, че донякъде вината да се случват подобни неща може и да е в четвъртата власт. Нали?

  2. Срамно е това, което се случи… Оставки – да, само няма да се случат тук. Не е тая държава, че някой да си подава оставката заради това :-(

  3. Този, който е чел всичко по темата мисля, че отдавна знае отговора – както и този, който е гледал неадекватните реакции на министри и зам. министри в деня на проблема. „Удобни“ вестници и журналисти да позабършат дрисливото задниче на някой политик (или в случая на МВР) винаги е имало и ще има в България.

    Естествено, че БГ полицията е перфектна и брилятно вежлива и възпитана. Естествено, че фоторепортерът сам се набил. То колко хора сами се и „убиха“ напоследък – ей така за разнообразие… А и журналистите от съдебната палата не бяха изхвърлени по случая с торентите. И перфектната колаборация „Маджо и МВР“ не е съществувала въпросния ден…

Read Next

Sliding Sidebar