Тихи кръчми?

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. От кога си мисля, че трябва да такива заведения, където да звучи само свободна музика, която към днешна дата е достатъчно разнообразна, качествена и в големи количества. Да видим после дали пиратството ограбва или споделянето обогатява.

  2. В Министерство на Културата корупцията е достигнала огромни размери при настоящия министър, за пример мога да дам това, което става в НИПК.

  3. На фона на печалбите, които вероятно реализират, толкова ли е скъпо да се плаща за музиката? За по-бедните кръчми ще остане алтернативата с безплатна музика, а защо не и жива – може и по-евтино да им излиза :)

  4. Напомни ми за думите в един форум от човек, представящ се за DJ в столичен клуб. Поводът беше излизането на DVD на концерта на Depeche Mode :

    „относно прожекцията заради забраната да се прожектира публично може би се въздържат, но ако е безплатно с некомерсиална промо цел май пак се зимат разни разрешения и едва ли им се разпрявя с това. Всички ние организаторите на партита сме в нарушение като прожектираме с комерсиална цел всеки видео материал, но аз го правя все още с неква доза чиста съвест. Само да Ви кажа, че на 11ти от 20 часа преди да започне партито с диджей сета ще се излъчи на голям екран (не огромен де 2х2м :) ) целият концерт със звук в клуб ***! Дано с това малко поне утешим страстите…..си! “

    Намирам поведението, демонстрирано от баровете, за крайно нагло! Има си правила. Защо все един плащат, а други крадат? Ако наистина им се свиди да плащат за музика – има свободна такава, както казвате и тук.

Read Next

Default featured image

-1 +1

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: