UrbanStyle.org – търси се стопанин

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Не е зле да се публикува и натоварването на тези два проекта откъм системно управление на ресурси. Възможно е някой да иска да помага само технически на проекта и да иска да пресметне колко часа седмично или месечно би ми коствало това.

    Поздрави

  2. Ох, не е зле наистина, ама това само по себе си е труден sizing проект. :-)

    Ясен Праматаров прояви желание да поеме проекта и аз съм много доволен, че именно той се обади, защото така или иначе той отдавна го играе администратор по неволя, а и аз преди два месеца, го попитах дали иска да му го подаря, но той не посмя да каже да – на всичко отгоре е компютърджия, фотограф и heavy no-rights-reserved believer – възможно най-подходящия човек. Аз съм доволен, дано и Ясен да е… А всички останали (и аз включително) ще му помагаме с каквото и когато можем.

  3. Вярно, че тези сайтове се намират на eos.openintegra.com – сега видях. Аз по-скоро възприемам сайтовете като съдържание и някак по-близо до уебмастерското. Вярно, че има и сисадминска част – за нея не мислех изобщо, сори. Смятах, че сайтовете ти още са в някакъв чужбински споделен хостинг, както навремето и едно прехвърляне на сисадминското щеше да се заключава в поемане на отговорността за плащането на хостинга. В този ред на мисли – понеже за мен чисто „сайтовото“ се отнася само до уеб, тоест до управление на съдържание и потребители – ако каквато и да е трудност или тежест с хостинга, имай предвид, че винаги може да вземем споделен хостинг. Ако пък остане на Eos, може да уточним условията и начина – тоест да не допускаме UrbanStyle да е в тежест на Openintegra по някакъв начин :)

  4. Не се притеснявай за това – OpenIntegra има политика да подкрепя такива проекти с каквото може, още когато аз бях част от отбора. Това не се е променило и до сега. Ако възникнат проблеми ще ги решаваме към момента на възникване.

    A propos urbanstyle.org е дефиниран и като проект на Фондация „Отворени проекти“ и името на домейна дори се плаща от фондацията към този момент. Току-що за името беше платено за още една година напред.

Read Next

Sliding Sidebar