5-то годишно издание на OpenFest

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Локалните събития се движат и организират от локални групички хора или отделни организатори. До момента няма индикации, че тази година ще има OpenFest в Пловдив – или поне аз не знам.

  2. защо? животът е гаден.. предният път, не бях в софия.. и не успях да дойда на предният ви семинар.. а на 27 точно трябва да съм във варна :( yovko, за напред нали пак ще има семинари? толкова ми е кофти, че все не мога да дойда.. а съвсем скоро когато имам свободен интернет достъп и от столицата, ще проверявам по-често.. всички потоци, където има инфо за вашата дейност..

  3. Здрасти Йовко,

    Периодично и с любопитно очакване поглеждам раздела „програма “ в сайта на OpenFest, но там все още няма нищо :D

    Как върви организирането на феста? Ако имате нужда от помощ за някакви не много сложни задачи, като например посрещане на гост и транспортиране от/до хотела/летището, можеш да ме запишеш доброволец. В София ще бъда 4 дена, от петък до понеделник, ще съм отседнал в Младост.

    BTW, ще има ли нужда от call girls за феста?

  4. Аз тази година само помагам на организаторите – занимавам се пряко само със SimpleStudio семинара. Младите е време да поемат нещата – не бива да съм навсякъде. Доколкото знам програмата трябва да се появи всеки момент. Иначе нужда от помощници винаги има. Ще те имам наум, иначе ако искаш да се запишеш в спам-списъка на организаторите – пишеш на някой от координаторите… ;-)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: