5-то годишно издание на OpenFest

5-то годишно издание на OpenFest

OpenFest logoКакто всяка година така и тази, случването на поредния OpenFest до последният момент беше под въпрос заради финансови причини. И предвид амбициозната програма организационния екип още не е сигурен дали ще набере достатъчно средства, но така или иначе критичният минимум за да е сигурно, че OpenFest 2007 ще се състои вече е налице, благодарение на Спектър Нет и OICL.

Повече информация ще има от медийния екип, но аз да подгрея – на 27-ми и 28-ми октомври в София, на целия втори етаж на Военния клуб, на кръстовището на улиците Раковски и Цар Освободител ще се случи петото поредно годишно издание на празника на свободния софтуер, свободната култура и свободното споделяне на знания.

Очават се много международни гости (от FSF-Europe, EFF, Red Hat, MySQL, Wikipedia, O’Reilly) и разбира се много интересни лекции и демонстрации. За хората, с по-професионална ориентация към фотографията и страстните любители ще има и работен семинар на SimpleStudio в Червената къща, който вече бе обявен предварително като част от панела за свободна култура OpenArt.

Предварителната програма на OpenFest 2007 ще бъде обявена на openfest.org скоро.

🏷 Технологии