5-то годишно издание на OpenFest

5-то годишно издание на OpenFest

OpenFest logoКакто всяка година така и тази, случването на поредния OpenFest до последният момент беше под въпрос заради финансови причини. И предвид амбициозната програма организационния екип още не е сигурен дали ще набере достатъчно средства, но така или иначе критичният минимум за да е сигурно, че OpenFest 2007 ще се състои вече е налице, благодарение на Спектър Нет и OICL.

Повече информация ще има от медийния екип, но аз да подгрея – на 27-ми и 28-ми октомври в София, на целия втори етаж на Военния клуб, на кръстовището на улиците Раковски и Цар Освободител ще се случи петото поредно годишно издание на празника на свободния софтуер, свободната култура и свободното споделяне на знания.

Очават се много международни гости (от FSF-Europe, EFF, Red Hat, MySQL, Wikipedia, O’Reilly) и разбира се много интересни лекции и демонстрации. За хората, с по-професионална ориентация към фотографията и страстните любители ще има и работен семинар на SimpleStudio в Червената къща, който вече бе обявен предварително като част от панела за свободна култура OpenArt.

Предварителната програма на OpenFest 2007 ще бъде обявена на openfest.org скоро.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България