Adobe в прайм тайма на OpenFest 2009

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Ако искате да споделите нещо

 1. Лекциите ще бъдат ли записвани и качени някъде в последствие? Мисля, че идеята е много добра, особено за хора, които няма да могат да се измъкнат от работа или не са в страната по една или друга причина.

 2. Аз също разчитам да гледам първия ден на запис, понеже съм лектор в другия панел. Планира се да се запишат поне повечето лекции – ще бъдат достъпни в архивите на сайта след като бъдат приготвени. OpenArt няма да се записва.

 3. На мен ми се ще да идем да чуем Адобеца и Ники Б. после (WP), ама е точно и по време на вашия фотографски панел. Уф, не е хубаво това, как са синхронизирани нещата… :(

  Ще видим, дали няма да успеем да се раздвоим ;-)

 4. Малко е късно събота сутринта за отговор :-), но от колко и къде ще е „практическата“ част в open -arta? Ще гледам светлината на окрито и работно и ако успея да дойда ще е доста към края… А ми се иска да се джойна.

 5. Люба, чак сега ти виждам коментара… И вече съвсем няма смисъл да отговарям, но беше следобеда…

 6. Поздравления :) Презентацията и като теория и като практика беше много добра.

 7. Претупах цифровата част, но просто нещо се почувствах адски уморен… Другият път по-добре :-)

 8. Нямаше да успея да се включа на време, но поне вие сте си изкарали добре :).
  ПП Кажи на Начо Каменов да поздрави от мен Руми Трошанова – дано да я чува по-често/скоро :).Тя е от типа, който търсите в Simple studio… Поздрави и Начо от мен – работихме по едно и също време в Мениджър, но след това не сме виждали.

Read Next

Sliding Sidebar