Adobe започна да изпраща Elements 6 за Mac

Adobe започна да изпраща Elements 6 за Mac

Знам, че твърде малко души в България използват Mac, още по-малко си купуват софтуера, с който работят, даже тези с претенции за професионални занимания в конкретна област, но все пак…

От снощи Adobe започнаха да изпращат на клиентите си предварително поръчаните (на цена от $90 за Щатите и €89.54 за EU с включени данъци) копия на Photoshop Elements 6 за Mac (версията за PC отдавна е на разположение). Докато пакетчето пътува, Adobe предлагат download link за всеки, който е направил поръчка. Аз току-що получих своя link за download, а серийния номер е в профила ми в сайта им, както и съвсем коректно едва днес Adobe charge-наха кредитната ми карта (бях поръчал своето копие още в края на февруари като pre-order). Поръчка може да бъде направена и в момента на същата цена като плащане може да бъде направено с Visa или MasterCard карта. Доставката все още е безплатна.

Силно препоръчвам продукти на Adobe да бъдат купувани online. Фирмата вече обслужва България и макар българският електронен магазин да е с интерфейс на английски език – най-накрая цената е ясна, една е за всички (в EU), и най-важното – спестявате си балканското надлъгване с всевъзможни доставчици, техните странни проценти надценка, неясно колко продължително чакане на доставката и всичко останало.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България