AshleyCapitalSofia

Default Featured Image

Това не е само безплатен шрифт – това е още една идея за защита на кирилицата като част от културата ни. Повече можете да прочетете тук, ако сте пропуснали да разлистите Капитал Light от предишната седмица. А шрифтът е OpenType, много е красив… И може да бъде свален свободно от www.ashley-holmes.bg

3 коментара

Leave a comment
  • Това шрифтче изглежда ще ми свърши добра работа. Тези дни майсторя една брошурка за швейцарска машинка, която ще се внася тук в България, и ми трябва български заглавен шрифт който да е …хм…ммм…по-такa :)))

    Ако отново попаднеш на някаква безплатна и малко известна благинка – блогвай без притеснения. Пък знаеш ли на кого и как ще свърши работа. Неведоми са пътищата интернетски :)

  • ПС: Заглавието на блога „Yovko in a nutshell“ с какъв шрифт е? ;)

    Междудругото, като гледам вече дни наред тази огромна зла никонска тръба започнах да се комплексирам с моето малко сапунерско хоботче!

  • Именно с едно от начертанията на AshleyCapitalSofia в момента е изписано заглавието.

    А тази огромна никонска тръба може да бъде всичко друго, но не и зла, а и не е толкова огромна :-)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>