Because of Her

Default Featured Image

И като сме заговорили за филми…

Миналата година Весела ме покани на нещо като филмова премиера за пред приятели в читалище „Славянска беседа“. Оказа се, че всъщност попаднах на юбилеен празник – 25 години от създаването на театралното студио камбанки, създадено от покойната актриса Снежина Казакова. Макар и да не познавах почти никой от присъстващите, това направи денят ми различен. И заради филма, и заради хората наоколо… Бях писал за това тогава…

Филмът, вече в завършен вид, освен че си има сайт, който разказва историята му и от който ще може да се свали свободно, понеже е Creative Commons – Признание – Некомерсиално, е и в селекцията на София Филм Фест за документално кино. Премиерата му ще бъде на 19 март от 18:00 в Дома на Киното. Българското му име е „Заради леля Снеже“, а заглавието на английски „Because of Her“.

No comments

Leave a comment
  • Това е супер готино че филмът ще може да се сваля свободно. Весела ми е любимата актриса и с нетърпение искам да видя този нов филм. По картинките горе изглежда обещаващ! Целувки Весе!

  • Заради интереса към филма на 30 март /неделя/ ще има нова прожекция в Дома на киното в София. А на 31 март вечерта ще бъде излъчен и по Канал 1 на БНТ.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>