Преди време ми беше хрумвало, че блоговете като медиа могат да правят интервюта с интересни хора. Tова нито ще е ново, нито особено оригинално, докато повечето от населението на Интернет не отдава съществено значение на разликите между портал, блог или електронно издание. Даже смятах да направя няколко интервюта и да ги публикувам.

Онзи ден обаче един блогър ме изненада с друга идея – той решил да интервюира самите блогъри и ме наредил и мен на редичката. Пейо е скъсал лентата, а интервюто с Еленко особено много ми хареса. Сега да видим, кой ще е следващия в блога на bgsite.org… [link-овете вече не съществуват, интервютата също]

Както казва Пейо, страшното ще настане когато някоя традиционна медиа се позове на блог-пост. Определено ще е страшно – но не за блогърите ;-)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. Хм, като четях статията, в един момент се усетих, че връзките към блоговете ги слагам в папка news на моя браузър … новата медиа вече е факт …

    Отговор

Ако искате да споделите нещо