Branden кацна

Преди малко повече от два часа Lufthansa достави благополучно Branden Robinson на летище София в добро здраве и в добро настроение. За жалост достави само него, но не и багажа му, но и този непланиран проблем ще го преборим някак си. Той вече е в хотела си и очаква да се срещне с българската free software and open source общност.

Затова не забравяйте за насрочената среща – OpenFest 2006 – 4 и 5 ноември (събота и неделя) в Централния военен клуб на ъгъла на „Раковска“ и „Цар Освободител“ в София.

2 мнения за “Branden кацна”

  1. Това за багажа е нещо обичайно. Хубавото е че до 1,2 дни го намират някъде по трасето. Даже като се обявява за изгубен багаж (на летището) и те ти записват телефонен номер и адрес. След което даже на мои познати им доставиха багажа (а той беше много) директно пред блока, още на следващия ден след пристигането им! Та ако ще патувам някъде със самолет, ще си взема всичко необходимо в ръчния багаж, който мога да нося!

  2. Иван: за съжаление това, което предлагате, не винаги е възможно. До скоро и аз пътувах с тениска и несесер в ръчния багаж (след една подобна неприятна случка), но в момента ръчният ми багаж е пълен с: лаптоп, ipod, psp, canon eos350d, 2-3 обектива, външен харддиск, съответните кабели и аксесоари и… Багажът вече е извън допустимите размери и тегло.
    А лошото е, че авиокомпаниите (поне Lufthansa, с която летя) не дават никаква гаранция за въпросната техника ако я чекираш. Така че нямам избор и я нося с мен. Не че искам да пътувам само с портфейл, но не мога.
    За съжаление се превръщам(е) в роби на вещите си.

Вашият коментар