C3 – The movie

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Прекрасно! С нетърпение очаквах да се появи филма за да го гледам отново, както и да кажа на други хора около мен да го гледат, понеже определено си заслужава !

 2. Вдъхновяващо. Благодаря! Аз съм от другите хора, на които Тихомир каза „Седни удобно, отпусни се и го гледай“. Определено и аз ще последвам примера му и ще кажа същото на някои „други хора около мен“.

 3. гледах го за трети четвърти път. добра продукция, казах го в софия, в пловдив на фестовете , казвам го и тук. очаквам с нетърпение крайната реалзация. ще помогна с каквото мога.

 4. Йовко, още на феста в София като видях филма много ме развълнува. Радвам се, че идеята се развива! Бих искала да помогна с каквото мога. Така че, пиши ако има нещо, с което бих могла да съм от полза за начинанието; освен известни познания по Криейтив Комънс и някаква правна култура, за които знаеш, мисля, че имам доста добър опит в кандидатствания за финансиране (напр. писане на проекти). Поздрави!

 5. Снощи си говорих с фотографа Зафер Галибов и му разказах за „C3 – Център за свободна култура“ на Фондация „Отворени проекти“, след което той сподели някои гледни точки, които смятам ще бъдат от полза на проекта и по-точно за опазването му. Смятам обаче да го свържа персонално с Фондацията или да изложа идеите в писмо.
  Поздрави.

 6. Официалното копие на филма е нормално да се публикува на сайта на авторите му, а именно този на Фондация „Отворени проекти“. Най-малкото за да служи като първоизточник. Оттам нататък копията му си имат свой живот и могат да се качват и разпространяват свободно навсякъде, стига да не се нарушава договора за използване Creative Commons – Признание.

 7. С3 – Център за свободна култура с ембеднат целият филм, качен на Google Video. Надявам се, че нямаш нищо против, като, естествено, съм посочила Фондация „Отворени проекти“ както в поста, така и в Google Video.

  Благодаря ви – на всички, които сте създали C3 – въодушевяващо е :-)

 8. Как можем да имаме против разпространението на нещо, което искаме да разпространяваме. Лицензът е спазен! Всичко е точно! :-) Субтитри в Google Video могат ли да се добавят?…

 9. В поста си съм дала линк за даунлоуд с пояснение, че има субтитри на български и английски. Както се сещаш, линкът води към вашата страница. Тоест искам да кажа, че човек, който чете поста, има пълна свобода и възможност за собствена интерпретация.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: