ComputerWorld България - приложение за Free and Open Source Software

ComputerWorld България - приложение за Free and Open Source Software

Здравей, Мария!

Май е по-редно аз да ти благодаря, че тази тема ще види бял свят. Аз лично очаквам приложението с нетърпение. Малко ме е срам. Ти се сещаш за какво,… че подкрепата ми беше единствено лична, а от години вече се надявам да не е все така, но… трудно се разорават съзнания. Особено при тези, които са свикнали да се осъзнават като малки… като малки държави, малки компании или малки офиси,… като малки хора, понякога с малки сърца…

Всичко е било съвсем наред – за какво са тези извинения? За мен бе удоволствие да помогна, с каквото можах. И разбира се, че и занапред можеш да разчиташ поне на това, което аз мога да помогна!

Успех и на теб, и на изданието! И дано на фона на всички, които промиват съзнания все повече стават тези, които провокират раждането на нови. Не се сещам какво по-хубаво да ти пожелая!

Best regards,
Yovko Lambrev
IT Expert and Consultant

Maria Maltseva wrote on 14/04/2005 13:11:22:

Привет, Йовко!

Искам да ти благодаря за съдействието, което ми оказа за подготовката на първото ни специализирано приложение, посветено на въпросите и проблемите на open source в България. Изданието вече е на път да излезе от печат. Със сигурност в него останаха незасегнати доста въпроси и проблеми, но се надявам материалът, който успях да побера на тези страници, да е достатъчно информативен и полезен за бизнес-потребителите, които ще го четат, а незасегнатите въпроси да видят бял свят в едно следващо подобно издание (дали? – трудна работа!). Дано в това издание поне сме успели да дадем един обективен поглед за ситуацията в България.

Надявам се също така по време на съвместната ни работа да не съм те засегнала с нещо и ако е имало такова нещо – дано ме извиниш. Иска ми се да вярвам, че и занапред ще работим заедно успешно. А живот и здраве, някой ден да съберем сили и ресурси за едно „продължение“ на това приложение.

Наистина, без твоята помощ това издание едва ли щеше да стане възможно, затова искрено ти благодаря!

Поздрави

Respectfully yours,
Maria Maltseva,
Editor-in-Chef,
ComputerWorld,
IDG Bulgaria

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България