Copyleft at *.government.bg

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Аз пък ще питам майка ми, която е фармацевт, за някакъв натурален цяр за освежаване на памети за да не си забравяте пак така паролите и да се излагате в списъка :)

    Замислих се също да даря велосипед на ФОП, така че Пейо да не се мъчи толкова разнасяйки писма и предложения по министерствата :)

  2. Нали има admin под ръка – що да не си забрави човек паролата ;-) Иначе имаше един Пейо пощальон в едно предаване по някоя телевизия, ама нали склерозата ме гони, а и не гледам телевизия не си спомням къде беше… Иначе, да – специално мерси и на Пейо за кроса между министерствата!

  3. Ще е интересно да видим дали ще има някаква реакция към предложението. Аз не вярвам да стане в обозримо бъдеще. Блогни ако научиш нещо.

    А между другото, всичко произведено от правителството на САЩ е даже не „copyleft“, а „public domain“.

  4. Аз след като направя първия си милион ще отида да живея някаде, където не се плащат данъци. Адски се дразня когато всички ние финансираме разни безумия.

  5. И аз споделям мнението, че няма да стане скоро време това предвид с каква скорост нещо се решава там :) аз съм един от хилядите admin-и в МОН и ми е до болка познато как седят нещата, че някоя доста бавна „лелка“ ще мисли дълго :) и накрая ще го дадат на някой друг да го свърши!Е какво да се направи …..съдба:)

  6. „Нивата не ще молитва, а мотика“. Дано да си вземат поука. Макар че отдавна съм се отказал да търся здрав разум и нормален начин на мислене в нашата бюрокрация (не че в другите ги има кой-знае колко, но все пак са по-добре).

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: