#ДАНСwithme

Този път ще бъда кратък. И може би леко по-рязък от обикновено…

Идеята, че хората сме равни не е лява идея – левашко тъпа е! Хората сме различно бедни, богати, красиви, умни, работливи, образовани и т.н. Да, протестът #ДАНСwithme е различен от февруарските по ред причини. Но прекаляването с мрънканиците за едните и другите, за леви и десни, за красиви и умни, за средна класа и работници е класическата схема „разделяй и владей“…

Протестът е за нов базисен минимум от политически и обществен морал. Точка. Това е!

Не можем да минем без изрязване на гнилото! Ампутацията на всички шарени боклуци от текущия псевдопарламент и псевдоправителство е без алтернатива. Какво ще правим после е фонов въпрос, който ще дойде на дневен ред, едва когато сме почистили раната, за да има шанс да оздравее изобщо. В момента, този въпрос просто не е актуален, защото каквото и да измислим в текущия пейзаж, то няма особено значение.

Затова тези обезверените, безразличните, отчаяните, аполитичните, сложните, драматичните… вдигнете си носа от пода и елате! Нали и вие искате нов морал? От едно време насам хъшовете са го дирили в кръчмите на сянка и не са го намерили. Няма и вие да го намерите в чашите си кафе и бутилките бира.

Елате на площада! Днес! В 18:30. Дайте си шанс!

Тези които променят нещата, тези които променят света, винаги са единици! Но не се отказват! А ние вече сме хиляди…

#ДАНСwithme #идвайте

1 мнение за “#ДАНСwithme”

  1. Ампутацията на всички шарени боклуци от текущия псевдопарламент и псевдоправителство е без алтернатива. Какво ще правим после е фонов въпрос, който ще дойде на дневен ред, едва когато сме почистили раната, за да има шанс да оздравее изобщо.

    Затова тези обезверените, безразличните, отчаяните, аполитичните, сложните, драматичните… вдигнете си носа от пода и елате! Нали и вие искате нов морал? От едно време насам хъшовете са го дирили в кръчмите на сянка и не са го намерили. Елате на площада! Днес! В 18:30. Дайте си шанс!

    –Добре казано! Аз в 18:30 също съм на работа днес – имам да свалям корумпирано, нагло правителство, чрез #миренпротест! 😉

Вашият коментар