Депутати за бой

Не коментирах темата досега, въпреки, че „любовта“ ми към атакуващия Сидеров е такава, че капчица жал не бих изпитал, ако го набучкат на въздебел кол пред Парламента за укор на останалите. Ник’ва хуманност, ник’ви европейски ценности и благовъзпитание не се разбуждат у мен във връзка с този болнав мозък и неговите приближени. Изчаках да чуя официалните реакции… Хм…

Е, днес фактите са налице – и сега на който не му е ясно какво точно значи името на това (парламентарно представено дори) формирование Атака, дано му се е изяснило. Атака значи побой, саморазправа и мутрафонщина. Поне да можеха да лъжат както трябва…

Моят отговор на въпроса може ли подобни хора да са депутати и може ли българския народ да избира и търпи такива там е… НЕ, разбира се… Вън и на съд! Парламентът само ги порица… А кой ще ги изхърли?…

8 мнения за “Депутати за бой”

 1. Нека тогава да излезем и да протестираме. Това ли е единственият ни начин да им покажем, че не ни харесва как работят?

 2. Това определено е начин – дали е единственият е отделна тема… А и в случая даже не става въпрос за работа – иде реч за мутра в Парламента… чието място не е там…

 3. Ние бе yovko, ние ще ги изритаме. Те само да ни пуснат във въпросната сграда.. Ох с какъв кеф ще ги изритаме. Такива хора не само нямат място в парламента, а изобщо нямат място в родината ни. Това е моето мнение и отговор по тази неприятна случка.

  Ако това е истина, а то 90 % е истина тези двамката Дебелия и Дебила трябва да се съдят и да им се наложи солидно наказания. Аз от сега предлагам бой с камъни насред София. А ако все пак оживят, ще ги закараме в някой ромски квартал. Там знаят какво да правят с такива човекоподобни.

  Но разбира се трябва да помним, че насилието поражда насилие!

 4. Поне да можеха да лъжат както трябва…

  днес видях билборд – 15 години „24 часа“, 15 години истина. сигурен ли си, че искаш да се опитат да се постараят?

 5. Насилието поражда насилие само, ако насилваните биват оставяни по погрешка живи. Това не съм го казал аз, а един голям британски военноначалник.

 6. Не разбирам защо се възмущавате, че такива работи се правят от хора които са в парламента…“Не е виновен тоя който яде от баницата, а този който му дава“ това беше поговорката ако не ме лъже паметта. Проблема е в нашето общество, защото ако Дебел и Дебилен са в парламента то това е, защото някой е гласувал за тях. Спокойно може да се каже, че в момента парламента доста точно отразява нашето общество и хората които живеят в България. Единствените които липсват са хората с морал и ценности, но токова нещо в политиката няма по презумция.

 7. Май изпускаш парата през свирката! Проблема не е в лицето Болен Содеров, или в дебеловратия Чернев. Проблема е в останалите 238 около тях, и в 240-те преди тях, и в другите 240 още по-преди, а най-вече в българския народ, който си избира тъпоумни дУпЕтати последните 15 години. След като основната „работа“ на народните представители е да се шматкат по чужбина и да имат имунитет, евентуално веднъж-дваж на мандат да са дежурни и да гласуват с картите на цялата парламентарна група, то защо всички се учудват на поведението им.

Вашият коментар