e-voting or not

Имаме си един изключителен министър – когато за първи път получих визитката му (електронна – business card size CD) там намерих едно CV във формат на Word, където пишеше че човекът може да потребява Google и Bloomberg. Е, какво пък – колко като него има дето и това не могат… Ники Василев, обаче, не се спира да се развива – от правителство на правителство и от министерство на министерство човекът трупа опит и през последната седмица чух от неговите уста нахаканата фраза, че щом какви ли не други държави можели да гласуват електронно и ние сме щели да го направим.

Ей, сега настана страшното… http://itpolicy.princeton.edu/voting/

3 мнения за “e-voting or not”

 1. Знам, че си почитател на Skunk Anansie и затова мисля, че ще разбереш една от първите ми асоциации за Н. Василев:

  Who put the little baby swastika
  On the wall…

  Асоциацията не е по първо значение, но отговора идва бързо:

  Wasn’t very high…
  Couldna been more than four years old
  That’s who put the little baby swastika on the wall

  А също така и какво ще се случи:

  Who kicked the little baby’s head
  Against the wall…
  Who kicked the little baby’s head
  Against the wall…
  We kicked the little baby’s head against the wall

 2. Я да позная. Сега ДАИТС или както там се казват сега ще напишат специална програмка на .NET, която да да изисква M$ Djam 2013, да е „супер сигурна“, защото ще ползва „една такава специална връзка“, която да не може да се подслушва и пр. и пр.

  Сега вече ще можем да задоволим всички тъгуващи по „онуй време“… ще избираме „нашата партия“ със 120% от възможните гласове… при това няма да е нужно дори електората да ходи да гласува… все пак и те са хора… трябва да ядат, а опашката за кисело мляко и доктор си е длъжка…

Вашият коментар