Eleven2 - читав хостинг и нови отстъпки

Eleven2 - читав хостинг и нови отстъпки

Хостинг бизнеса съвсем не е леко начинание. Особено в наши дни, когато за жълти стотинки се продават (или поне обещават) чудеса. Печалбите не са високи и поддръжката често не е особено бляскава. На фона на подобна ценова война е трудно да попаднеш на компания която наистина предлага разумен баланс между цена и сносно качество без да прави компромиси с поддръжката. Моят сайт (заедно с още половин дузина други на мои приятели) вече почти две години се хоства от тексаската компания eleven2, която освен в САЩ и Сингапур вече има локация и в Лондон. Попаднах на тях след като панически избягах от една друга американска хостинг компания, която след първите 6-7 месеца с тях драматично влоши услугата си (поне спрямо мен).

За eleven2 обаче дотук мога да говоря само със суперлативи. Отскоро имат и много удобно и добре измислено безплатно iPhone приложение, през което можеш да управляваш и наблюдаваш ресурсите си, предлагат сносни „облачни“ пакети и изобщо могат да задоволят всякакви нужди. Под секрет мога да кажа, че са окей да ви сътворят и специален план за вас ако толкова не можете да се вместите във вече дефинираните. Всъщност наскоро всички пакети бяха предефинирани наново и в момента звучат още по-апетитно. По този повод eleven2 предлага промоционални кодове за отстъпки при тях, които бързам да споделя:

Промоционален код 25offeleven2 ще намали с 25% цената на закупуване на хостинг план (shared, reseller или cloud), а код firstmonth99off ще ви донесе 99% отстъпка от цената на shared пакет за първия месец. Плащането е възможно с PayPal или карта.

Честно е да кажа, че ако отворите сайта им през линковете от този пост и си купите хостинг от eleven2 и аз ще получа някой лев от тях заради сделката, която съм провокирал, но това не е най-силния ми аргумент да им правя реклама. Имам и друг, а той е, че скоро и клиентите на моята компания Openintegra ще могат да се възползват от инфраструктурата на eleven2 в Лондон, но за това някой друг път.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България