Fedora Core 5

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Честита инсталация! Аз направих моята вчера. А миналата година по това време, за GNU/Linux само бях чувал бегло. Но след курса в ТУ, вече имах идеята. Вече девет месеца съм Fedora ползвател. И аз също с нетърпение чакам деня, в който ще мога да махна рудиментарния Windows (налага се заради специалността ми в университета). Успешно завървшване на проекта :)

  2. аз си ъпдейтнах моята система fedora core 4 до 5. също използвам dualboot система и поради този факт дялът за fedora-та e около 6 гб. беше зает около 70% имах проблеми с update-a малко над 2gb трябваше за да се изпълни, в крайна сметка махнах gnome update-нах и пак сложих gnome. определено се чуства промяната. интересно защо не ми ъпдейтна openoffice-a въпреки че го изтегли за ъпдейт. няма още драйвери за ати за xorg 7. помлзвам и 2.6.15 ядрото. старото още в началото udev изпищя че е старо – а то беше 2.13. между другото интересно ми е като стигне до по големи числа как ли ще се казва fedora-та след това :)
    успех

  3. Адаш, на тебе ли да обяснявам, че когато се работи с Windows, се слагат презервативи на ръцете и тъмни очила през които нищо не виждаш. Даже не виждаш и монитора, защото може да се заразиш с някакъв вирус. След приключване на работата трябва да се изкъпеш и да се дезинфекцираш… а ако ти е харесало да работиш с ОС Прозорец – трябва и да се стерилизираш, за да не заразиш жена си и т.н.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: