FOSS конференция в София

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Някое министърче да се покани :) FOSS общността много добре знае за какво става дума.
  Проблема на такива срещи е, че е от FOSS общността за FOSS общността. Харчат се един пари, записва се събитие и край – работата по проекта е свършена – полза 0 (нула).

 2. Министърчетата и хора от общините са поканени на 7-ми в Шератон на това събитие, на което ще има изрично панел от 14ч. за използването на свободен софтуер за повишаване на иновациите в общините – http://www.arc.online.bg/artShow.php?id=9106

 3. Преди това, на 07.02, има друго събитие в Шератън на което са поканени и хора от изпълнителната власт. Лектор, който ще говори и на конференцията за SELF на 10.02, ще е гост и на тази конференция.
  Не искахме да се припокриват събитията и затова решихме, че е по-добре на 7-и да стане тази среща между FOSS общността и правителството.

  Малко повече за тези събития можете да видите на тази страница:
  http://techcamp.eu/calendar/

 4. Към момента няма министър или държавник, който може да схване, какво аджеба е FOSS. Ако някое от тях ме чете, да ме извинява за ласкателствата от моята страна, но това е истината. Ние се опитваме да направим нещо за тази изгнила държавица,..Да им покажем пътя и начина, а те всеки ден измислят варианти да ни пречат.

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: