IE users? Disabled?

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Не е вярно! Всичките ми постове последните няколко месеца идваха от ИЕ. Напоследък (две седмици) започнах да ползвам ФФ от вкъщи!

  2. Става въпрос за съвсем дребен проблем – имаше проблем – днес около обяд го отстраних. Възможно е да не се е проявявал във всички версии на IE или да е имало различни проявления, но проблем трябва да е имало от неделя вечер до днес на обяд.

  3. Ще прозвучи малко дискриминационно, но аз лично не бих махнал скрипта. Правих няколко сайта, които използваха чудесна технология, която обаче можеше да работи и с интернет експлорер при условие, че добавиш към дузина скрипта, които фиксват недоразуменията му. На всяка страница пише, че не работи под IE;). Смятам, че вече е редно този браузър да спре да се толерира от разработчиците, не защото е на Мъкасофт, а защото просто е наистина най-лошият от всички и по отношение на сигурност, и по отношение на удобство, и по отношение на спазване на стандартите. Едно масово отхвърляне на тази гавра с потребителя от разработчиците автоматично ще ускори миграцията към други далеч по-добри алтернативи, което според мен е от полза за всички….

  4. E, все пак гледам, че имаш поддръжка за IE5, не си го „хвърлил на боклука“ още ;) Така и така съм го отворил, ще ти пусна един коментар от него за цвят. Между другото, колко от посетителите ти ползват IE5, имаш ли статистика? (ако си публикувал вече такава, ще погледна)

    P.S. Е, през IE5 не стана, така че айде обратно в правата вяра :D

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: