– Последната ти снимка в блога…!!!! Страхотна!!!
– Благодаря! На мен ми е странна. Почти половин година се чудя дали да я пусна – дори имаше и текст към нея, но нещо не успях да преценя дали искам да сложа думички наоколо.
– Четеш ми се… тоест, пускай. Каквото и да пишеш, винаги е хубаво.
– Ех, добре… малко ми е трудно в момента… имам много думи в себе си, но… не искат да излязат… случи ми се нещо… от онези ситуации, когато си мислиш, че единственото нещо, за което можеш да се хванеш, единствената ти сила, са думите… а точно тя се обръща срещу теб…
– Ох… това, което на мен последните дни ми помага е едно клише сигурно, но го чух за първи път и супер много ми хареса… don’t spend time thinking „what if“ but instead think „next time I will“… Каквото и да се е случило, е минало… не можеш да го промениш. Само реакцията ти днес/утре подлежи на контрол… in a way. Не знам доколко мъжете се влияят от подобни селф хелп мисли, ама при мен вървят.
– Не знам дали при мъжете вървят… ама аз като едно видно Теле(ц)…
– Мммм, тогава една бутилка вино помага!
– Ще те послушам, да знаеш!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. „In vino veritas“? :-)

  И да знаеш, /off-topic: Вселената си знае работата. Май. :-)))

  Отговор

 2. Снимката наистина е страхотна. На фотографията не й трябват думи, но пък я украсяват. Пиши, когато ти се пише. Помага също толкова, колкото и виното. Наздраве! Аз отивам да се „лекувам“ със сноуборда :-)

  Отговор

 3. Като се „поизлекуваш“ удари една шайба да се пробваме вече наистина да поснимаме. Пролетта дойде :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо