MalinaPetrova.com

MalinaPetrova.com

Вече няколко пъти реферирах сайт, който в началото даже не беше публично достъпен. Вече е. И благодарение на препратките постепенно набира скорост и популярност. Това е сайтът на Малина Петрова – кинорежисьор, документалист и… будител.

Последното всъщност е най-важното, защото откакто я познавам, за нея разбрах, че най-важното в живота и е Истината (с главна буква), без значение в чия полза, изгода или вреда е, без значение на политическия контекст или оцветка. Защото чистата Истина е такава, каквато е. И рядко срещам хора, които толкова всеотдайно са посветили живота си на търсенето и.

Следете malinapetrova.com – освен още няколко филма, които скоро ще бъдат публикувани, още този уикенд можете да прочетете няколко части от нейната Енциклопедия на злото, придружени с документи, до които иначе трудно бихте могли да достигнете.

Очаквайте и много други интересни факти и истории. И си задавайте въпроси и търсете отговорите. Особено ако сте от тези хора, които сте повярвали на приказките на баба, колко готино е било през соца (което е далеч по-правилно да се нарича комунистическа диктатура).

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България