Забелязвам, че от няколко дни планетата на Капитал за политически блогове Мегафон публикува и постовете от yovko.net. Нямам представа как точно се вписва моят блог сред тези на Александър Божков, Юлиан Попов и други, които наистина третират темата „Политика и икономика“, която за мен е по-скоро изключение… или не е… не знам… no дано читателите на Мегафон не са разочаровани от лиричните ми, фотографски и IT-отклонения, защото те определно няма да престанат, даже и да ме изстрелят от планетата :-)

Между другото, преди малко повече от месец и нещо научих за първия български депутатски блог. Даже малко предварително – още преди да стане публично явен. Не знам даже дали днес той вече е факт. И си казах – въпрос на време е да се появи президентски или вицепрезидентски. Няколко дни по-късно попаднах на този на Юлиана Николова. [link-ът вече не съществува] Я, да видим колко от политиците ни ще използват този формат за пряк диалог с тези, които управляват…

И поздравления за екипа на Капитал за куража да експериментира с планетно електронно издание!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. Mда, от 2-3 дни вече Минчо Спасов си пише в блога :) http://spassovm.parliament.bg/

    Отговор

  2. Да, „Капитал“ наистина заслужава поздравления. Колкото до тематиката… – очевидно, политическата насоченост не е догма.

    Обаче има един много странен момент – повечето от споменатите от теб блогъри не отговарят на коментарите. Твърде странно ми изглежда, тъй като блогът по определение (не е мое, не е и безспорно, но аз това най си го харесвам :) ) е покана за дискусия. И не виждам кой знае какъв смисъл да си правиш блог, ако не общуваш с читателите си. Но може пък аз да не съм права.

    Отговор

Ако искате да споделите нещо