От известно време следя тайничко развитието на един URL, но днес вече мога да напиша и публично за него. Вчера моят приятел Иво Ваньов, който се явява и продуктов мениджър на Nikon за България ми писа, че „вече не сме сиво петно на картата на Европа“ – поне на сайта на Nikon. Да, да – новината е, че сайтът на Nikon вече говори и на български език. А това означава, че новините тепърва следват и ще се появяват най-напред именно там. Сайтът не е просто превод, а локализиран сайт, съдържащ подробна и богата информация за продуктите, фирмата, дилърите на Nikon в страната, текущите промоции, сервизна информация и много други неща. И се поддържа, разбира се, от официалният вносител за България – Профайлд. И за да не помните дългия адрес на българската секция в уебсайта на Nikon, URL-ът profiled.net ще ви пренасочи именно там.

Update: Вече работи и домейн името nikon.bg

Като споменах сервизна информация, именно на въпросния сайт вече пише, че официалният сервиз на Nikon за България от 25 май е рестартиран наново, оборудван по последните стандарти на Nikon и в добавка с електронна система за следене на статуса на поръчката, чрез която само по сериен номер всеки собственик ще може да следи online докъде са стигнали нещата с ремонта на неговия апарат.

В секцията за промоции в момента има обявени cash back оферти за новия D5000 и някои обективи. Ако ви интересуват някои от тези неща сега е момента да си направите летен подарък с отстъпка.

Имаше много мрънкане по фото-форумите, че няма български сайт на Nikon – е, сега вече има – при това пълен с информация и богат на емоции, което трябва да е повод за задоволство за всички фенове на марката. Честито ни и на фокус :-) Сега е ред на Клуб Nikon ;-)

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. Хубава новина :)

    Отговор

  2. Ей… Честито да ни е… на всичките фото/профи/любители…

    Отговор

  3. Да ни е честит! Никонци ликувайте! :)

    Отговор

Ако искате да споделите нещо