Nikon D3 и D300 на 23 август?

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Не вярвам фф матрица само с 12МП. Това е твърде хубаво за да е вярно (не обичам големите файли), защото плътността премина това ниво с 5Д и Д2х. Това би било по-обяснимо ако е трицветна матрицата, но това ми се струва твърде голяма стъпка напред от Никон. Освен ако не последват Канон и пуснат фф в тяло на Д200 (5Д ползва подобно на 20Д/30Д тяло).

    Със здраве да си ползвате новостите!

  2. Да не видите нещо завистливи никонци такива :) Досега четох ревютата на 40д и маркоIII… Йовко ти си добър човек и пишеш с най-много любов за фотография. Нооо… Жоро трябва да те вкара в правата вяра ;)

  3. Той Жоро не е престанал да опитва :-) Всъщност аз нямам против да имам и Canon-ска система, даже и Pentax-ска – в добавка обаче… Само от едни пари зависи :-) Но съм си Nikon-ец по душа и много от отдавна – старата любов нали знаеш…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: