НСБОП ООД

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. За съжаление си много прав. Предполагам че това и предишното съобщение корелират. Не мисля че усилията ти са отишли на вятъра: някой трябва да се опълчи на бюрокрацията и даде пример. Първите надали ще успеят, но капка по капка вир става. Мисля че в световен мащаб се върви към критичната маса. Лошото е че БГ е на опашката….

 2. Новината беше мноооого яко обявена на сайта на ДАРИК!

  Отгоре: НСПОБ пребори престъпността.
  Отдолу: Снимка от горящата къща на основния свидетел по делото на братята Маргини.

  Всякакъв коментар е излишен :). Както се казва – въпрос на приоритети (за НСБОП).

  Мизерници!

 3. Велчев на въпроса: http://dnes.dir.bg/2006/05/09/news153572.html
  Прокурорът взема все повече да ми допада с изказванията си напоследък. Друг е въпросът дали мнението му има тежест в краткосрочен план. Понеже тези акции са парадни, те „обират каймака“ за кратко време напред, разчитайки на принципа „всяко чудо – за три дни“.

  Но все пак е добре, че Велчев категорично казва нещата, осмисляйки проблема. А не с „юруш на маслините, ние сме най-великите, вие сте престъпници“, както направиха други.

 4. Преди малко в 12+3 по Хоризонт на Петър Волгин с Велизар Соколов (BSA) бистрихме същото и аз подкрепих тезата на главния прокурор, която научих в студиото. Моята теза беше, че това са показни акции за сплашване, както едно време белезниците и няма да доведат до нищо добро в дългосрочен план.

  Заки Соколов малко недоволен си излезе от студиото…

 5. Чета въпросното „мнение“ на специалиста и просто беснея, беснея…:

  „Този, който е споделил един филм, също ще бъде обект на проверка. Нека преди това да се разясни, че свалянето на каквото и да било е престъпление. […] Всеки родител знае, че да се отиде на кино, се плаща 5 лв. билет. Филмът в мрежата не може да бъде безплатен.“

  На това аз му казвам промивка на мозъка. Подрибане на представяните хакти с цел манипулиране на мнението. Има и друга дума за това – „пропаганда“. Абе раздавал господ на вересия, раздавал, раздавал…

 6. Ще бъде свирки… Ще проверят един милион потребители ли? Кога? Щото най-лесно е с тоягата затова дай да удряме, където сварим. Това е форма на превъзпитание – нали се сещате – само, че от най-долния нискоразумен вид.

Read Next

Default featured image

Утре

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: