/ Технологии

OpenFest 2011: На 5 и 6 ноември в Интерпред

Идният уикенд (5 и 6 ноември 2011) в София, в СТЦ Интерпред, ще се случи поредният OpenFest. Ако темите около отворените файлови формати и спецификации, софтуера с отворен код, свободното споделяне на знания или бизнесa с тях ви интересуват и вълнуват е много вероятно на OpenFest да намерите съмишленици, приятели или дори бизнес-партньори. За девета поредна година конференцията преплита в програмата си технически, обществени и бизнес-потоци от лекции, като отново в рамките на феста ще се проведе и специализирания BSDcon.

И тази година има интересни международни гости с лекции в програмата на OpenFest 2011 – повече за тях можете да намерите на сайта на конференцията.

Интерпред се намира в непосредствена близост до метростанция Кюри и на по-малко от десет минути пеша от хотел Плиска в столицата. Входът е свободен. Заповядайте!

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

IT инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Съосновател на Trakia.Tech и сайта за независима журналистика „Тоест“. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Повече
Етикети: Технологии
OpenFest 2011: На 5 и 6 ноември в Интерпред
Сподели

Абонамент за yovko in a nutshell