OpenWriters.net

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Ако искате да споделите нещо

  1. Всеки човек си има по някоя дума, с която може да бъде открит чрез една евентуална, инагинерна, духовна търсачка:), и обичайно тази дума обозначава стоящото на върха в ценностната му йерархия… Моята ключова дума например е „свобода“ и можеш да си представиш как ми действа подобна идея!
    Много се радвам на един такъв проект… Всъщност толкова, че сериозно се замислям там да споделя идеите за разни мои неща, натворени през годините, но неудържали безпощадната ми самокритика.

    Замислих се, че всяко нещо, което сътворяваме, колкото и посредствено да е, е част от нас, и едва ли е толкова полезно и резултатано да го бичуваме всеки път до кръв, само защото не му достига съвършенство… По-скоро благост е нужна тук:)
    Stay tuned е излишна по(д)кана;) Ще чакам с нетърпение да тръгне…

  2. Tова е добро като идея. Имам започнато нещо, което вече минава 20 странички, ще ми е интересно да го довършим заедно

  3. Това е страхотна идея! Направо велико! Имам толкова много незавършени неща… Някой от тях бих желал да довърша сам поради куп причини, но има и такива, които с голямо удоволствие бих споделил и с още по-голям интерес бих наблюдавал развитието им! Страхотно е!:) Благодаря за тази статия!

Read Next

Sliding Sidebar