Пак ВАЦ

Ето защо си струват всякакви законни и незаконни действия по бойкот срещу гадовете от ВАЦ и чалгаджийските им издания: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=120521&srcpos=7 Защото няма несправедливост за този, който я е пожелал, нали?…

ВАЦ-овите издания изтъкват, че подобни “вестничета” отнемат икономическата основа на сериозната журналистика и застрашават свободата на словото.

Застрашена свобода на словото? Ха-ха! Сериозна журналистика? От „Труд“/“24 часа“? Пази боже, сляпо да прогледа… Сакън някой да не им топне от тяхната паничка. А те са толкова отдавна мъртви… По план и график… Въпрос на време е, лешояди… да се превърнете в история… Амин!

4 мнения за “Пак ВАЦ”

  1. В Белгия има доста безплатни вестници и списания. Най четеното може би е „Metro“ което може да се намери на всяка жп или автогара гара, и на по-оживени места. Има и много безплатни списания, които са с много високо качество и поне според мен по нищо не отстъпват на платените издания. Не виждам защо ВАЦ бучи. Точно техните вестници ли са еталон за журналистика?!?!?

  2. Наличието на 2 безплатни вестника в Дания е довело до това, че са останали само изключително сериозните издания на пазара.

    ВАЦ, разбира се, го няма. За добро…

Вашият коментар