Парченце море

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Честито! Изглежда много готино с този субстрат.

    Последният ми сладководен аквариум беше с такъв обем и много му се радвах. Пожелавам ти след няколко години (или по-скоро) да си направиш и солен, рифов аквариум. Аз преминах към the dark side преди две години и не съжалявам :).

    Успех!

  2. Има нужда човек от подобна компания понякога. Поздравления и много позитивни емоции да ти носят водните съквартиранти :-)

  3. Още не. Докъм средата на януари ще стои празен. През два-три дни тествам водата. Като мине токсично-бактериалната буря, тогава ще има и риби. Макар, че… може би днес-утре ще пусна някой анциструс да поизяде малко слузести колонии от бактерии по корените.

  4. Ще имаш интересно занимание… :-)

    (За мен аквариум не би заменил морето, обаче… Някой ден си мечтая да живея на брега на някое море. Да слушам вълните сутрин и вечер… и нощем. Да се разхождам по брега му. Да плувам. Да не правя нищо на пясъка…)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: