Покани ченгетата, за да не дойдат те!

Чета аз днес една новина (Т., мерси за линка!)… Оргахим Русе се подложили на доброволна проверка (на промоция!) от ГДБОП и BSA и представете си – всичко било наред. Нямали нелицензиран софтуер! Браво на децата-а-а!… Сега дует бате Явор и бате Заки ще ви потупат по раменцата и ще ви цункат (по дупенцата?) за лека нощ. Вземете си поискайте и индулгенция за добро поведение и да не забравите да си я сложите на входа на завода! Да сте за пример на всички! Молодци! Само така ще влезем в Европа!

Хич да не ви пука, че отново държавна служба, финансирана с нашите данъци се занимава с личните финансови интереси на Закито и тези на неговите клиенти. Голяма работа! Нали е важно да се размахват пухкави героизми из вестниците и безпросветните хорица да цъкат с език. Какво значение има и че цялата тази комедия в няколко действия намирисва на режисиран рекет…

Keep on fuckin’ yourself…

1 мнение за “Покани ченгетата, за да не дойдат те!”

  1. Е, може би хората ползват OpenOffice все пак? Защо да не си направят проверка? Друг е въпросът, че тезите на Заки Соколов & с-ие са известни. Това, което е неизвестно е какво ще правят след 1-ви януари, когато в България ще трябва напр. да се продавв MS Windows XPn (без Media Player), когато глобата от 2 милиона евро / ден ще влиза отчасти и в българската хазна. И т.н., и т.н.

    Надявам се де стане това, за което си говорихме в КЗК преди година-две, когато те взеха решение, че Майкрософт не нарушавал ЗЗК у нас. Моят отговор бе „Това е доказателство, че ние не сме членове на ЕС, защото там същата щатска компания извършва същите нарушения и Европейската комисия ги наказва“. Е, те си „избиха“ част от глобата с онези $44 милиона, за които пише на портала:
    http://portal.bg/news.php?cat=main&read=20051609002

Вашият коментар