Може би новината е с нотка на меланхоличност, но Весела Казакова, Антони Райжеков и Божидар Попчев ще изиграят последното представление на Night Songs на 30 май (сряда) от 20:30 часа в Хамбара.

Всъщност краят на едно нещо обикновено означава ново начало за друго… или за много други неща… Много скоро всеки от екипа на пиесата поема нови посоки и предизвикателства тук и зад граница и представленията ще бъдат невъзможни, затова предавам поканата на актьорите да ги гледаме за последно в сряда в Хамбара, заедно с пожеланията им за прекрасно лято и много успехи!

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. Здравей, Йовко. Откога му се каня на Night Songs…утре ми е последният шанс. Имам само един въпрос-трябва ли да се взимат предварително билети?

    Отговор

  2. По принцип е за предпочитане, билети се продават на място в Хамбара всеки ден след 20:30. Понеже представлението вече се играе много време, напоследък обикновено не е проблем да се купи билет и преди самото представление, но пък понеже утре е последният път… не смея да гадая дали ще има билети или не…

    Отговор

  3. благодаря ти, още сега тръгвам натам ‘)

    Отговор

Ако искате да споделите нещо