Може би новината е с нотка на меланхоличност, но Весела Казакова, Антони Райжеков и Божидар Попчев ще изиграят последното представление на Night Songs на 30 май (сряда) от 20:30 часа в Хамбара.

Всъщност краят на едно нещо обикновено означава ново начало за друго… или за много други неща… Много скоро всеки от екипа на пиесата поема нови посоки и предизвикателства тук и зад граница и представленията ще бъдат невъзможни, затова предавам поканата на актьорите да ги гледаме за последно в сряда в Хамбара, заедно с пожеланията им за прекрасно лято и много успехи!

Накратко за Йовко Ламбрев

ИТ и Интернет експерт, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. Здравей, Йовко. Откога му се каня на Night Songs…утре ми е последният шанс. Имам само един въпрос-трябва ли да се взимат предварително билети?

    Отговор

  2. По принцип е за предпочитане, билети се продават на място в Хамбара всеки ден след 20:30. Понеже представлението вече се играе много време, напоследък обикновено не е проблем да се купи билет и преди самото представление, но пък понеже утре е последният път… не смея да гадая дали ще има билети или не…

    Отговор

  3. благодаря ти, още сега тръгвам натам ‘)

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *