У нас всички разбират от футбол и от политика. Напоследък от футбол, политика, компютри и екология. От вчера всички разбират и от енергийни проблеми, нефтопроводи, газопроводи и атомни електроцентрали… Аз от футбол не разбирам, нито от политика. Само с компютрите съм малко по-напред от министър Василев. Иска ми се и Набуко за хора като мен да си остане просто опера от Верди…

Не бих повярвал на текущото българско правителство за нищо. Принципно. Всеки техен ход подлагам на съмнение – но така или иначе едва след време ще разберем кой днешен ход или договор е бил правилен или неправилен, и каква е била цената? Днес няма да намерим прецизни изводи, още повече, че дискусия няма – има някакви хаотични емоции… и медиен шум, който кара интелекта ми да се чувства обиден. Само усещането за нечистоплътни и гузни действия е повече от убедително.

Иначе България на Путин е точно като България на Буш. Употребена. И двете означават едно и също,… че нещо не е както трябва. И някой (или никой) не е на мястото си…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

  1. И аз не приемам външна намеса, била то американска или руска, в делата на България. Но МНОГО повече ме дразни руската намеса. 45 ГОДИНИ СТИГАТ!

    Отговор

  2. …едва след време ще разберем кой днешен ход или договор е бил правилен или неправилен, и каква е била цената…

    Кой знае дали ще разберем. Което не се е случило, не е доказуемо.

    Отговор

Ако искате да споделите нещо