Радио „Ми-Ла GOLD“ за блоговете и свободната култура

В момента в „Кресчендо“ по радио MI-LA GOLD си говорим за блоговете, медията Интернет, свободната култура и Creative commons. Честотата за София e 101,1 MHz.

Запис от предаването: milagold-freeculture.ogg (10MB)

11 коментара за “Радио „Ми-Ла GOLD“ за блоговете и свободната култура”

 1. Ееей, как късно ти видях поста и хванах само две включвания, и то когато мляха само девойките с романтични никове…
  Записче, нещо? (мазничък въпрос с още по-мазничка усмивка зададен ;-))

 2. Страхотни гласове имат мадамите, направо един мъж трудно хваща смисъла. Не знам как си успял да си събереш мислите, аз трудно бих могъл.

  Много хубаво предаване се е получило, поздравления! ОСОБЕНО за свободната култура.

 3. Аз съм Мария, една от „девойките с романтични никове“ 🙂 Никовете ни по време на предаването бяха малка шегичка, Алекс. Благодаря за хубавите думи. Радвам се , че предаването Ви е харесало. Това е изцяло заслуга на Йовко, разбира се. За мен беше удоволствие да се запозная и общувам с него, надявам се сътрудничеството и приятелството ни да продължи.

 4. Мария, ние днес се чухме с Цвети отново. Със сигурност продължаваме… След малко ще се видя с Тони, а Весела е извън България до 20-ти, но вече имаме няколко идеи, които със сигурност много ще ви харесат.

  А предаването си е заслуга на всички участници, така мисля аз 🙂

 5. Благодаря за разбирането, Алекс. Шегичките настрана, посетих твоя „виртуален дом“ …. чудесен е!
  С най-добри чувства!
  Мария

 6. Винаги добре дошла, Мария, радвам се, че ти е харесало ;-))
  Ще се радвам скоро под името ти да има линк и към твой такъв 😉 Това е чудесен начин да видиш някого, някой да види теб… и да станете приятели. Спирам с агитациите, така или иначе, ако Йовко не те вдъхнови за нещо подобно, няма кой друг (моят блог е негово духовно „чедо“ ;-)), но ще се радвам, ако се случи. Струва си – честна дума 🙂

Вашият коментар