Rama.bg

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Хм, кой може да сподели нещо по темата за Zope на български? Като кандидат Зоперист и не-чак-толкова-зелен питонист змиеукротител с радост бих помогнал да се човъркне нещо дори само за идеята. Особено заради идеята :]

  2. отдавна ми се върти тази идея – гледам че на сайта на OpenIntegra информацията на немски е доста оскъдна – за мене ще е детска играчка, а и удоволствие да преведа от български на немски, за да я допълните… стига да няма строги ограничения във времето разбира се :)

  3. nS, аз не съм част от OpenIntegra вече повече от година и половина. Те са ми сред най-добрите приятели, но за бизнес дела трябва да се обърнеш директно към тях. Примерно към Здравко. Всъщност този сайт е още от мое време и няма особен смисъл от превод, доколкото подлежи на промяна.

    Тоше, също Здравко е верният човек. Има и скромно zope-community вече в БГ.

  4. За да работи решението много добре при голям брой инстанции (преди имаше счупвания от време на време), със Здравко приложихме един трик. За сега няма да издавам какъв е докато не мине поне седмица на изпитания. Но ще е полезен за всички оператори на многоинстанционални Zope сървъри.

  5. Тук искам да спомена, че въпросния сайт не е лично мое дело, а в колектив с Калоян (питон програмиране) и Весо (инфраструктура) в техническата част и не на последно място на екипа на Lowe Swing Communications и по-специално на ръководителя на проекта Елка Генова и дизайнерката Росица Ралева.

  6. Росица Ралева е направила доста приятни тениски :)
    Иначе за превода – ако решите, че ви трябва – само свирнете, но не обещавам да е бързо :)

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: