Sekonic L-358

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

  1. Преди някой да се е зачудил защо хваля японците Sekonic и дали нямам акции там, както очевидната ми ангажираност към решенията на IBM, да кажа, че все още не съм член на борда на директорите на Sekonic и наистина си падам по нещата им отдавна – имам поглед и върху другите им продукти – и в случая наистина го правя само, защото наистина са добри и най-подходящи като цена качество за всеки професионалист или запален любител и си струват парите…

    Което не означава, че ще откажа пакет акции на преференциална цена от Sekonic в знак на благодарност ;-P

  2. Като гледам какви пари харчиш по фото-техника, няма да е злe да си купиш акции :-) Виждам, че освен иконката с въртящата се тръба за сайта си добавил сега и тези огромни … хм, обективи :-)

    Аз пък се замислих дали да не си купя акции от Shimano, японска компания за вело оборудване. В техния годишен отчет пише, че направили годишни продажби за 1.4 млрд. долара! Все пак по света все още има повече велосипеди отколкото коли!

  3. Е, всеки с манията си… Онзи ден приятелката ми ми изпраща картинка на някакъв изумруд, дето струвал 32 хиляди долара… Първата ми реакция беше: „Еха, колко обектива могат да се купят с тези пари“…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: