SimpleStudio.org вече наистина online

SimpleStudio.org вече наистина online

Нямаше как да не пусна новия сайт на SimpleStudio в такъв фотографски и Nikon-ски ден. Всъщност в толкова фотографска седмица като текущата. Шегувам се, разбира се, но не е шега, че най-накрая новият сайт на SimpleStudio е online. Все още в работна версия, но която решихме да пуснем за да отговорим на големия интерес и множеството въпроси към екипа каква точно е идеята и какво точно имаме наум да се случва занапред.

Реалният старт на проекта и анонса на началото на първия му сезон планираме да направим в рамките на OpenArt панела на OpenFest 2007 в последния уикенд на октомври или някъде около тази дата със специален практически семинар. За времето до тогава се надяваме сайта да бъде още по-пълен и функционален и екипа още по-зрял и сплотен. Наистина имаме още доста нещица за вършене. А с времето галерията, съхраняваща колекцията от свободни фотографии, създавани със SimpleStudio, която засега не е пусната, трябва бързо да набъбва с хубави фотоси…

Специални благодарности на Ангел за логото на SimpleStudio, на Емо за дизайна на новия сайт и на Димо за самата изработка и програмирането!

И попътен вятър на всички в екипа и нашите приятели, с които споделяме любовта си към това пленително чудо – фотографията!

P.S. Проектът вече не е актуален.

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

ИТ архитект, блогър и (все по-рядко) фотограф. Либерал. Все още вярва, че можем да направим света по-добър.
Пловдив, България