Нямаше как да не пусна новия сайт на SimpleStudio в такъв фотографски и Nikon-ски ден. Всъщност в толкова фотографска седмица като текущата. Шегувам се, разбира се, но не е шега, че най-накрая новият сайт на SimpleStudio е online. Все още в работна версия, но която решихме да пуснем за да отговорим на големия интерес и множеството въпроси към екипа каква точно е идеята и какво точно имаме наум да се случва занапред.

Реалният старт на проекта и анонса на началото на първия му сезон планираме да направим в рамките на OpenArt панела на OpenFest 2007 в последния уикенд на октомври или някъде около тази дата със специален практически семинар. За времето до тогава се надяваме сайта да бъде още по-пълен и функционален и екипа още по-зрял и сплотен. Наистина имаме още доста нещица за вършене. А с времето галерията, съхраняваща колекцията от свободни фотографии, създавани със SimpleStudio, която засега не е пусната, трябва бързо да набъбва с хубави фотоси…

Специални благодарности на Ангел за логото на SimpleStudio, на Емо за дизайна на новия сайт и на Димо за самата изработка и програмирането!

И попътен вятър на всички в екипа и нашите приятели, с които споделяме любовта си към това пленително чудо – фотографията!

P.S. Проектът вече не е актуален.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Да ви върви по вода и чакаме галерията… :)

  Отговор

 2. Честито, Йовко! :-)

  И попътен вятър! С удоволствие ще следя вашето развитие… (а може и да се включа лееекинко един ден, ако порасна достатъчно във фотографията;-)

  Отговор

 3. честито! идеята е страхотна.

  аз също съм от чакащите галерията :)

  Отговор

 4. Честито!
  Попътен вятър и много успехи на този чудесен проект! :)

  Отговор

 5. Честито и поздравления!

  Идеята за Simple Studio ми допадна от мига, в който разбрах за проекта. Радвам се, че има хора, които обръщат повече внимание на творчеството, приятелството и чисто човешките емоции, а не се опитват да комерсиализират всичко. Браво!

  Отговор

 6. Честито и от мен. Чудесно е, че проекта Ви върви толкова добре. Надявам се някога да присъствам на някоя то вашите разходки. Много успехи желая на всички от екипа.

  Отговор

 7. Браво, дано всичко да върви по вода.

  Отговор

 8. Браво за идеята и реализацията! :)

  Отговор

Ако искате да споделите нещо