SimpleStudio.org вече наистина online

Default Featured Image

SimpleStudio logoНямаше как да не пусна новия сайт на SimpleStudio в такъв фотографски и Nikon-ски ден. Всъщност в толкова фотографска седмица като текущата. Шегувам се, разбира се, но не е шега, че най-накрая новият сайт на SimpleStudio е online. Все още в работна версия, но която решихме да пуснем за да отговорим на големия интерес и множеството въпроси към екипа каква точно е идеята и какво точно имаме наум да се случва занапред.

Реалният старт на проекта и анонса на началото на първия му сезон планираме да направим в рамките на OpenArt панела на OpenFest 2007 в последния уикенд на октомври или някъде около тази дата със специален практически семинар. За времето до тогава се надяваме сайта да бъде още по-пълен и функционален и екипа още по-зрял и сплотен. Наистина имаме още доста нещица за вършене. А с времето галерията, съхраняваща колекцията от свободни фотографии, създавани със SimpleStudio, която засега не е пусната, трябва бързо да набъбва с хубави фотоси…

Специални благодарности на Ангел за логото на SimpleStudio, на Емо за дизайна на новия сайт и на Димо за самата изработка и програмирането!

И попътен вятър на всички в екипа и нашите приятели, с които споделяме любовта си към това пленително чудо – фотографията!

8 коментара

Leave a comment
  • Честито, Йовко! :-)

    И попътен вятър! С удоволствие ще следя вашето развитие… (а може и да се включа лееекинко един ден, ако порасна достатъчно във фотографията;-)

  • Честито и поздравления!

    Идеята за Simple Studio ми допадна от мига, в който разбрах за проекта. Радвам се, че има хора, които обръщат повече внимание на творчеството, приятелството и чисто човешките емоции, а не се опитват да комерсиализират всичко. Браво!

  • Честито и от мен. Чудесно е, че проекта Ви върви толкова добре. Надявам се някога да присъствам на някоя то вашите разходки. Много успехи желая на всички от екипа.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>