Sorry to the World

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Хайде сега. Тъкмо ще живеем следващите четири години в интересни времена…

  Дано да живеем през всичкото това време, де.

 2. Георги, не се притеснявай. Налято като минат нашите избори и БСП дойде на власт ще "набутаме" и ние. Само дето само ще се набутаме ние.

 3. Има едно китайско пожелание: „Желая ти да живееш в скучни времена“. Вече започвам да разбирам все добре какво имат предвид..

  Хих, Младене, ти по принцип си толкова докачлив, като ти сбъркат името и те нарекат Милен, пък ся.. трябва да купиш чорапи и хавлия на Григор :-)))

 4. Налято като минат нашите избори и БСП дойде на власт ще “набутаме” и ние

  Младене, една от причините сега да пиша от Копенхаген (далеч не най-основната, но една от всичките) беше точно моите очаквания за следващите избори и коя ще е следващата „управляваща“ (бих казал – крадяща) сила в България.
  Имайки впредвид коя ще е тя, а също имайки впредвид и факта, че имам син, реших да опитам дългосрочната промяна. Дали ще се справя, както и за добро или за зло – тепърва ще видим.
  Вече Ангел се „радва“ на първата настинка тук – дано не опрем до лекари още тия дни :)…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: