Теми, скинове, емотикони…

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Ааа, не! Тия в pidgin-а тотално са се изгаврили с каквото им падне. Бях голям фен на gaim, но някак си не мога да възприема все още новото лице на pidgin. Като резултат вече ползвам gajim :). Е, малко е по-„тегаво“ да минавам към всички мрежи през jabber транспорти, но не ми пука толкова много, защото успях да трансформирам най-близките ми приятели в jabber потребители.

 2. Аз така и не се научих да ползвам повече от два емотикона. Нямало жени — добре, но ми е интересно на кой си „поднасял“ Ейбрахам Линкълн? :-P

 3. И аз ползвам Pidgin отскоро. Тъй като не ми допаднаха тези Pidgin Smileys, просто ги смених от менюто „Теми на усмивките“ и сега всъщност съм махнал графичните емотикони изцяло.

 4. Аз не търся решение – обикновено си намирам такова за себе си по един или друг начин… Не е там работата…

  Просто ми е весело докъде може да стигне целият този skin-theme-redesign hype…

 5. Това трябва да е модернизирана роза, класическата от едно време беше както по-горе – простичка и лесна за запомняне и употреба :-)

 6. Божееее, Йовко, верно ли на Мишинев Ейбрахам Линкълн си пращал?

  Какви времена настанаха, сега хората само мутри си пращат един-други.

  А дали започваме да остаряваме, щом говорим за „доброто старо време“?

 7. als pls imash li pic –––.–––––`––-
  ];-># – после всички станаха с брадички – така се познават !

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: