Теми, скинове, емотикони…

Очевидно хората обичат да си променят софтуера, който ползват. Да си го правят шарен, да си слагат различни набори картинки и т.н. Мен си ме мързи и обикновено ползвам default-ния набор, който си идва с приложението. Днес обаче обнових GAIM-а си до pidgin и емотиконите ми нямат нищо общо с предишните – да не говоря, че някои от тях носят и различно внушение. Нещата с тези теми и картинки вече съвсем се изгрязниха щом трябва да се случват следните диалози:

T.e. да трябва с паралелен линк да ми се праща да видя истинската картинка, съответно емоцията, която носи… Брррр! Къде отидоха добрите стари знаци 🙂 😡 😛 ;-( и т.н.

@>->– – едно време така се поднасяше виртуална роза, a това ==):-)= беше опит да се обозначи Ейбрахам Линкълн 😉

P.S. Вярно, че пък едно време нямаше почти никакви жени online, на които да поднесе човек виртуална роза…

13 мнения за “Теми, скинове, емотикони…”

 1. Ааа, не! Тия в pidgin-а тотално са се изгаврили с каквото им падне. Бях голям фен на gaim, но някак си не мога да възприема все още новото лице на pidgin. Като резултат вече ползвам gajim :). Е, малко е по-„тегаво“ да минавам към всички мрежи през jabber транспорти, но не ми пука толкова много, защото успях да трансформирам най-близките ми приятели в jabber потребители.

 2. Аз така и не се научих да ползвам повече от два емотикона. Нямало жени — добре, но ми е интересно на кой си „поднасял“ Ейбрахам Линкълн? 😛

 3. И аз ползвам Pidgin отскоро. Тъй като не ми допаднаха тези Pidgin Smileys, просто ги смених от менюто „Теми на усмивките“ и сега всъщност съм махнал графичните емотикони изцяло.

 4. Аз не търся решение – обикновено си намирам такова за себе си по един или друг начин… Не е там работата…

  Просто ми е весело докъде може да стигне целият този skin-theme-redesign hype…

 5. Това трябва да е модернизирана роза, класическата от едно време беше както по-горе – простичка и лесна за запомняне и употреба 🙂

 6. Божееее, Йовко, верно ли на Мишинев Ейбрахам Линкълн си пращал?

  Какви времена настанаха, сега хората само мутри си пращат един-други.

  А дали започваме да остаряваме, щом говорим за „доброто старо време“?

 7. als pls imash li pic –––.–––––`––-
  ];-># – после всички станаха с брадички – така се познават !

Вашият коментар