Утре в Сливен

Default featured image
ИТ и интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Основател на OpenFest, съосновател на Trakia.Tech, няколко технологични компании и сайта за независима журналистика „Тоест“. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Вашият коментар

Коментирате като гост.

 1. Утре в Сливен, идната събота (18-ти) в Пловдив, след това на 25-ти в Русе и днес разбирам, че се планира OpenFest и в Бургас на 2 декември.

  Предварителна програма за Русе: http://openfest.org/rousse/
  Предварителна програма за Пловдив: http://openfest.org/plovdiv/
  За Бургас още не е обявена…

 2. Не може ли да ги пускате малко по-рано тези новини? „Утре“ означава, че новината ще бъде видяна от малко хора между днес и утре.
  Видях, че миналата година е имало по-добро покритие, вкл. и в portal.bg.

 3. Вени, това е поне петата новина за OpenFest в моя блог. На OpenFest.org информацията се обновява непрекъснато. Още от преди три седмици навсякъде говорим за централното и за регионалните прояви. Блоговете не са единственият канал за привличане на публика – по-скоро са допълнителен. Затова новината за „утре“ е по-скоро подсещаща…

  А portal.bg пък може да пие вода от извора дето се вика. Сещам се за поне двама души, които са абонирани и четат списъка на организаторите…

Read Next

Sliding Sidebar

Архиви

Бюлетин

Получавайте новите публикации всяка събота сутрин по електронна поща: