в-к Дневник: Още по темата

Добре, че има издания, които да се грижат за честта на българската журналистика. Онлайн изданието на Дневник продължава темата с две нови публикации от днес следобед:

http://dnevnik.bg/show/?storyid=359454
http://dnevnik.bg/show/?storyid=359404

Останалите печатни медии очевидно се чувстват комфортно в тишината на лятото…

3 мнения за “в-к Дневник: Още по темата”

  1. бях си взел няколко дни offline-time, за да си почина.. сега, когато отново съм online съм потресен, ужасен и бесен.. заради това което се случва.. заради това, че искат да млъкнем. все едно не гледам новините, а филм. това което управляващи и ченгета се опитват да направят с народа е гадно и ние го знаем.. до да настъпиш блогърите, последната крепост на свободата и демокрацията.. да настъпиш интернет пространството.. мирише ми на съветски комунизъм!

  2. А това е нещо по темата кой пази пазачите:
    http://potw.news.yahoo.com/s/potw/40/somebodys-watching-you

    Благодаря на Horhe Rodriguez ака Йода за линка, въпреки че то това се случи онзи ден у нас, но какво от това. За миньора говоря, дето искал сам да си разбие главата в асфалта, а полицаите го пазили, ама не успели. Всъщност видеозаписа на КНСБ показа една по-различна истина… То и фотографа сам се наби, нищо чудно и Мишел да се окаже, че сам е решил да отиде да се самопредупреди…

Вашият коментар