Добре, че има издания, които да се грижат за честта на българската журналистика. Онлайн изданието на Дневник продължава темата с две нови публикации от днес следобед:

http://dnevnik.bg/show/?storyid=359454
http://dnevnik.bg/show/?storyid=359404

Останалите печатни медии очевидно се чувстват комфортно в тишината на лятото…

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. бях си взел няколко дни offline-time, за да си почина.. сега, когато отново съм online съм потресен, ужасен и бесен.. заради това което се случва.. заради това, че искат да млъкнем. все едно не гледам новините, а филм. това което управляващи и ченгета се опитват да направят с народа е гадно и ние го знаем.. до да настъпиш блогърите, последната крепост на свободата и демокрацията.. да настъпиш интернет пространството.. мирише ми на съветски комунизъм!

  Отговор

 2. Тук научавам нещо интересно и за друг Министър… (прескочете копието на моя пост) интересното е в края на страницата:
  http://kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=2707983

  Мерси, Боре!

  Отговор

 3. А това е нещо по темата кой пази пазачите:
  http://potw.news.yahoo.com/s/potw/40/somebodys-watching-you

  Благодаря на Horhe Rodriguez ака Йода за линка, въпреки че то това се случи онзи ден у нас, но какво от това. За миньора говоря, дето искал сам да си разбие главата в асфалта, а полицаите го пазили, ама не успели. Всъщност видеозаписа на КНСБ показа една по-различна истина… То и фотографа сам се наби, нищо чудно и Мишел да се окаже, че сам е решил да отиде да се самопредупреди…

  Отговор

Ако искате да споделите нещо