Радвам се да обявя старта на проекта на приятелите ни от Сдружение Вокс за авторска електронна музика Call for Music. Подробностите можете да прочетете на техния сайт. Всички изпратени конкурсни творби трябва да бъдат лицензирани под Creative Commons и позволяват свободното им слушане и споделяне с некомерсиална цел.

Успех на проекта! И дано все повече да стават тези вести.

P.S. Фондация „Отворени проекти“ благодари за доверието и потърсената приятелска ръка за съдействие при осъществяване на проекта.

Написано от Йовко Ламбрев

IT и Интернет експерт, инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Фен на WordPress, книгите и музиката. Вярва, че можем да направим света по-добър.

 1. Да им пожелаем успех!

  Един offtopic въпрос на какъв CMS или платформа е направен сайта на Фондация „Отворени проекти“?

  Отговор

 2. Нарича се nanoCMS и е разработка на Антони Райжеков.

  Отговор

 3. Хмм, Google не показва нищо читаво, като се търси за nanoCMS. Би ли могъл да посочиш и сайта на проекта, че ми стана любопитно? Или не е free software?

  Отговор

 4. Казах, че е разработка на Тони – не съм казал, че има сайт или проект. За жалост Тони се занимава със сто неща едновременно и не е намерил сили и време да го пусне с отворен код, но някой ден навярно и това ще стане…

  Отговор

 5. *впечатляв, впечатляв*
  Поздравления.

  Отговор

 6. Съжалявам, че виждам това толкова късно. Дано продължат с тази инициатива, защото в България останаха много малко хора, които ценят тази музика и дават шанс на създателите и. В сайта пишат, че ще има продължение, но някой знае ли нещо повече по въпроса?

  Отговор

Ако искате да споделите нещо