/ Лично

Вторник

Денят ми започна странно – с едно обаждане от Мишинев, което ми смръщи настроението. Иначе свърших доста полезна работа – успях да получа approval за изключение за пътуванията ми до Австрия и Германия. Иначе трябваше да ги отложа, а това ми спира бизнеса трагично. За щастие мениджърите ми се пребориха. В неделя летя за Виена. Всъщност ще бъда в Баден – в хотел Caruso. Баден е градче на около 30 км южно от Виена. Ще трябва да пътувам с такси до там и отсега се надявам шофьорът да говори английски. Даже смятам утре да опитам да си резервирам такси с англоговорящ шофьор. В Австрия освен в хотелите и Макдонaлдс май никой не говори английски – освен ако не е крайно наложително. Миналата година 5 дни съвсем сам във Виена ми се видяха цяла вечност – в хотела ми само CNN беше на английски…

Пуснах статията си за светлината в UrbanStyle… [link-ът повече не е валиден]

Говоря глупости…

Всъщност Мишинев ми се обади за да ми съобщи, че вчера един колега от групата в университета… утре е погребението… Сбогом, Иво!

Йовко Ламбрев

Йовко Ламбрев

IT инженер, предприемач, блогър и фотограф от Пловдив. Съосновател на Trakia.Tech и сайта за независима журналистика „Тоест“. Вярва, че можем да направим света по-добър.

Повече
Етикети: Лично
Вторник
Сподели

Абонамент за yovko in a nutshell