WordPress 1.5 през лятото?

Преди няколко часа се е появило забавно интервю с двамата основни разработчици на WordPress, в което повече от ясно Ryan посочва датата на поява на final release на 1.5 клона. Като се има предвид манията на Matt по Луис Армстронг (заради която е наличен и plugin-а Hello Dolly ако не сте се сетили), няма никакво съмнение коя е jazz легендата, на чийто рожден ден ще се появи и WP 1.5.

Цялото интервю: http://blog.nuclearmoose.com/archives/2005/01/27/the-inside-scoop/

13 коментара за “WordPress 1.5 през лятото?”

 1. Репликата е на Ryan Boren, а тази сутрин попаднах на награден фонд за завършването на WP 1.5 до Valentine’s day.
  Та искаш ли да се обзаложим за медианата? 🙂

 2. Хм, по дяволите… а знаеш ли колко много jazz музиканти са се родили точно на деня на влюбените – аз само знам за двама – Tim Buckley и Leiderman, въпреки че последния дали е точно jazz музикант или soundtrack-maker е малко спорно…
  Рожденният ден на Луис Армстронг вярно е далече, но според мен до 14-ти няма как да стане (може и да греша) така че това за медианата е добре – кажи ти твоята и аз моята и на какво да се обзаложим 😉

 3. И аз като гледах отворените проблеми не мисля, че ще стане, но пък да се обзаложим.

  Медианата е средата между 14ти февруари и рожденния ден на Л.Армстронг. Ако 1.5 не излезе до 12.00ч. на тази дата (или 00.00 ако са четни) – печелиш ти.

  Залогът, предлагам да е, кифла с мармалад за закуска

 4. Продължаваме да имаме проблем – кое се брои за рожденния ден на Сачмо – 4 юли или 4 август? Медианата на двете дати е 20 август. Освен да се обзаложим за медианата между тази медиана и деня на влюбените. Или ще си избереш една от двете дати. Според мен Сачмо е предпочитал 4 юли, което означава, че няма как негови фенове да не се съобразят с предпочитанията му?

  ‘Баси започнах да се чувствам като в роман на Дан Браун… 😉

  http://www.satchmo.net/faq/smartfaq.cgi?answer=1003792382&id=1003792218

  Кифлата за закуска я имаш! Плюс толкова шкембе-чорби за обяд, колкото можеш да погълнеш, дори смятам да ти правя компания докато ги поглъщаш, но само ще те наблюдавам, защото аз такава гадост не вкусвам!

 5. Ми тогава медианата между 14.02 и 04.07, която ти сметни кога е.

  А тия номера с „даровете на данайците“ не на мен! Ще ти разкажа някой път какво стана след като спечелих безплатен арабски хамбургер с много люто, заради уважението колко люто съм ял или когато слечелих 5 лева, задето успях да изям всичките маслени розички на една торта… Бе, всъщност като се сетя и друг път съм се хващал на него.

 6. Значи на тебе ще ти се размине с една кифла, а аз и да смятам, нали… 😉 ОК – предлагам като Matt пусне анонса си в списъка да му видим датата и тогава да смятаме? Ако разминаването е очевидно ще съм спестил някой друг bogomips процесорни усилия на хавая, както викат комшиите…

Вашият коментар